Welkom bij Mondzorg Steenderen

Openingstijden: ma t/m do - 8 tot 17, vr - 8 tot 13 Contact: 0575-452076

Nieuws

feb 8, 2018

Afscheid Bertjan Agterberg


”Zoals u misschien al gehoord heeft, ben ik gestopt met werken en met pensioen gegaan.“

Geachte heer/mevrouw,

Zoals u misschien al gehoord heeft, ben ik gestopt met werken en met pensioen gegaan. Mijn excuses wanneer u dat soms moest horen als u een afspraak bij mij wilde maken.

In 1981 ben ik met mijn vrouw in Steenderen gestart met onze tandartspraktijk, toen nog aan huis op de Dr.A.Ariënsstraat nummer 3. Voor onze tijd was er in de oude Gemeente Steenderen alleen op de woensdag een tandarts in Het Groene Kruisgebouw aanwezig. In de daaropvolgende decennia is de praktijk dankzij u allen uitgegroeid naar een middelgrotebloeiende algemene praktijk waar bijna alle behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Vanaf 2001 werd Mondzorg Steenderen gevestigd op de Kerkhofweg 21. Ook het team van assistenten en tandartsen groeide mee. Een team waar ik altijd op kon en kan rekenen en waar de afgelopen acht jaar ook onze dochters Pauline en Marieke als tandartsen deel van uitmaken.

Ik kijk terug op een mooi “tandartsleven” in Steenderen. De Achterhoekse mentaliteit bevalt mij prima! Ik voel mij hier thuis. Mijn kinderen zijn alle drie in Steenderen geboren. Steenderen heeft voorgoed een warm plekje in mijn hart, ook nu mijn vrouw Margreet en ik op haar ouderlijk huis, boerderij “Wydorp” in Voor-Drempt wonen. Nu kijk ik met trots en vol vertrouwen uit naar de toekomst, waarin onze dochters Pauline en Marieke Mondzorg Steenderen voort gaan zetten. Toekomstige ontwikkelingen en plannen zullen onder leiding van beiden een goede uitvoering krijgen. Ik weet dat u in goede handen bent.

Ik wil u allen bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat u mij gegeven hebt.

U wordt hierbij uitgenodigd voor mijn receptie in Den Bremer op vrijdagmiddag 30 maart van 15:00 uur tot 18:00 uur om afscheid te nemen en als u ze nog niet persoonlijk kent, mijn beide opvolgers de hand te schudden. 

Met hartelijke groeten,

Bertjan Agterberg